Hoofdgerechten

Vlees

Schnitzel van mals vlees met een knapperig laagje

Gebakken schnitzel met ui en champignons of een roomsaus

€17,00
Spareribs, waarvan je het vlees van de botten kunt zuigen

Heerlijk gemarineerde spareribs

€19,00
Eend van de boerderij

Op de huid gebakken eend met rode portjus

€18,00
Lever van het kalf

Mooi rosé gebakken orgaanvlees met gebakken ui en spek

€17,50
Varkenshaas, de meest malse spier van het varken

Gebakken varkenshaas met brie

€22,50
Entrecôte, een premium stuk rundvlees van de dunne lende

Een entrecote heeft een klein vetrandje, wordt geserveerd met huisgemaakte kruidenboter

€22,50
Ribeye, uit de rib van het rund

Zeer smaakvol stuk vlees met een prachtige vetmarmering met rode portjus

€22,50
Tournedos, het middelste deel van de ossenhaas

Heerlijk gebakken tournedos met huisgemaakte kruidenobter

€26,50
Surf ’n Turf, voor wie niet kiezen kan

Gebakken tournedos met een gambaspies

€29,50
Halve meter vlees voor 2 personen

Een rijk gevuld bord met schnitzel, ossenhaaspuntjes, varkensmedaillons en spareribs geserveerd met diverse sauzen

€49,50

Visgerechten

Zalm

Op de huid gebakken zalm geserveerd met een dille-roomsaus

€19,50
Tonijn

Op één zijde gebakken tonijn geserveerd met een sojasaus

€21,50
Gambaspiesjes

Heerlijke knoflook-gemarineerde gamba’s met een cocktailsaus

€25,00

Vegetarisch

 

Vegetarische lasagne €16,50

Maaltijdsalades

Salade zalm

Rijkelijk gevulde salade met zalm, gamba’s en een frisse limoendressing

€11,50
Salade ossenhaaspuntjes

Rijkelijk gevulde salade met gebakken ui en champignons en biefstuk

€13,50
Salade geitenkaas

Rijkelijk gevulde salade met gebakken ui en champignons en biefstuk

€10,50

Onze specialiteiten

Gerijpt vlees

Vanuit onze grote liefde voor een goed stuk vlees hebben we ons gespecialiseerd in gerijpt vlees. Dit vlees wordt een aantal weken onder gecontroleerde omstandigheden weggelegd, waardoor een rijpingsproces in gang wordt gebracht. Tijdens dit proces breken de enzymen in het spierweefssel -het rode vlees- grote moleculen af tot kleinere, waardoor het vlees malser wordt. Ondertussen wordt connstant koude lucht aangevoerd, waardoor vocht uit het vlees wordt getrokken en de smaak zich concentreert.

Ons assortiment gerijpt vlees

5 weken gerijpte tomahawk (ong. 1 kilo voor 2 personen)

Een Tomahawk in een Rib-eye inclusief de lange rib

€62,50
T-Bone
Voor 2 à 3 personen, ong. 1200 gram, wet-aged
Prijs op aanvraag

(Kobe) Wagyu
Bij Toby’s Steakhouse zijn we dol op vlees en één van onze favorieten is (Kobe) Wagyu. Met veel liefde, toewijding en kennis, bereiden wij hiermee graag een speciaal diner voor u.

Kleine uitleg over (Kobe) Waqyu. (Kobe) Wagyu vrij vertaald betekend het eigenlijk wa= japans qyu=rund. Kobe is de plaats waar het rund  geslacht wordt. Kobe is de hoofdstad van Hyogo
Japanse militairen ontdekten dat ze sterker werden door het eten van Wagyu-vlees. Na de Japanse oorlog werd het vlees eten een gewoonte aan het keizerlijke hof.
Deze runderen werden gemasseerd en kregen onder andere bier bij hun rantsoen. Dit fraai gemarmerde malse vlees zit vol onverzadigde vetten en past uitstekend in een cholesterolverlagend dieet.
De marmering is juist het vet wat veel omega 3 en omega 6 bevat en geeft enorm veel smaak aan  het vlees. Daarom hebben wij voor dit stuk vlees gekozen. Er zijn verschillende gradaties van dit vlees A1 t/m A5 , waarvan 5 het hoogste is. Wij hebben gekozen voor A 5 Wagyu-vlees, en vertellen u graag meer over dit exclusieve product.

Wagyu

110 gram

€29,50

Kindermenu’s

Varkenssaté

met patat en appelmoes

€7,50
Spareribs

met patat en appelmoes

€7,50
Kroket of frikandel

met patat en appelmoes

€5,75
Kipnuggets

met patat en appelmoes

€6,75
Flensjes

Met stroop en poedersuiker

€5,75